Rectangle 6 Copy Created with Sketch. Shape Created with Sketch. Shape Created with Sketch. Download Created with Sketch. rect5108-8 Created with Sketch. rect5186 Created with Sketch.

Koen Colpaert nieuwe woordvoerder essent.be

06 Nov 2018

Kontich, 5 november 2018 - Koen Colpaert is de nieuwe Woordvoerder en Corporate Communication Manager bij essent.be. Voorheen was Koen Colpaert communicatiemanager bij bewakingsonderneming Securitas, en woordvoerder in zowel de Vlaamse als de federale regering. Hij behaalde een Master Nieuwste Geschiedenis (UGent) en een Master Politieke Communicatie (UA). In 2015 won hij tijdens de Nacht van de Woordvoerder de prijs ‘beste perstekstschrijver van Vlaanderen’, een titel uitgereikt door een vakjury van journalisten.

“Ik kom terecht bij een bedrijf dat positivisme uitstraalt. Het is ontzettend boeiend om mee deel uit te maken van de transitie van het energielandschap en de onwikkeling van duurzame en moderne energiediensten. Meer dan een energieleverancier biedt essent.be vandaag een uitgebreid pakket aan diensten: expertise in bv. laadpalen, zonnepanelen of e-bikes. Ik schrijf heel graag mee aan dit toekomstverhaal”, aldus woordvoerder Koen Colpaert.

“We zijn heel tevreden dat Koen essent.be komt versterken: zijn expertise en uitgebreide ervaring in politieke en corporate communicatie zijn ongetwijfeld een meerwaarde. We heten hem van harte welkom”, aldus Pierre Pignolet, CEO essent.be

Voor al jouw vragen over essent.be kan je vanaf heden terecht bij:

Koen Colpaert

E k.colpaert@essent.be

M +32 499 42 85 56

Hogeresolutiebeelden kunnen hier gedownload worden (copyright: Joke Emmerechts).

Press contacts

Koen Colpaert

Corporate Communication Manager bij essent.be

+32 (0)499 42 85 56
k.colpaert@essent.be

Follow on Twitter

Photos

Stay up to date - subscribe to our news: